U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

2380 Ravels

Omschrijving

YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Nieuw, nieuwer, nieuwst! De verf is nog maar nét droog en de laatste klusjes staan nog op de planning, maar we stonden al te trappelen om deze nieuwbouw-knapperd online te zwieren. Want oh boy, het is de moeite!

Wat dit appartement nét dat tikje meer maakt? Heb je even?

1. Geen giga gebouw, maar een kleine residentie met slechts 3 appartementen.

2. Check de rustige omgeving! Je woont niet langs de drukke baan, maar wél op wandelafstand van de dorpskern. Heb je trouwens dat uitzicht al gespot? Je wordt omringd door de tuinen van de buren. Gratis groen: check!

3. De appartement worden écht instapklaar opgeleverd. De schilder heeft z’n best gedaan, lampjes worden bevestigd én zelfs je televisiemeubel en kasten werden al voorzien.

4. 2 auto’s? No worries! Je beschikt over een carport, maar je kan nog een 2de parkeerplaats huren.

5. De fietsen kan je droog op stal zetten in de inpandige fietsenberging, én je krijgt er nog een eigen (opslag)berging bij.

Indeling:
We vallen met de deur in huis: wat een zee van ruimte! Een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 140 m²! En dat wordt nog eens extra in de verf gezet door de grote ramen rondom. De keuken wordt hoogwaardig afgewerkt, is voorzien van alle snufjes én een heleboel handige kasten. Je televisie vindt trouwens meteen z’n plekje, want ook die kast werd voor jou voorzien. Verder is er nog een gastentoilet bij de inkomhal.

De open trap – de houten treden worden nog geplaatst – brengt je bij de 2de verdieping, met een gigantische berging/wasplaats, een ruime badkamer en 2 slaapkamers. De grootste kamer werd voorzien van heel wat kasten, dus gooi dat winkelmandje op Zalando maar vol!

Ook buiten gaat het er gezellig aan toe, want via de keuken heb je toegang tot je ruime, overdekte terras.

Een lift is niet aanwezig in het gebouw, maar dat houdt de beentjes jong, toch?
Grrrratis cardo!

Een laatste bonus om af te sluiten: er zijn geen (!) gemeenschappelijke kosten.

By the way; zie je het liever wat kleiner? Het naastgelegen stulpje van 100m² is ook beschikbaar, en wordt verhuurd voor 1000 EUR/maand.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Just Wonen