U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

2381 Weelde

Omschrijving

Pittige huurprijs? Dat gaan we niet ontkennen. Maarrr het is dan ook een specialleke. Je huurt namelijk niet alleen een authentieke boerderijwoning met 5 potentiële slaapkamers, maar ook een dubbele garage, een bijgebouw van 125m², 4 paardenboxen én een weide. En dat alles op een stukje grond van maar liefst 5000 m².
Indeling:
Check die woonkamer! Oké, ze is misschien niet afgewerkt met de laatste hippe materialen, maar dat geeft net karakter aan dit stulpje, toch? Er is centrale verwarming, maar (de aansluiting voor) een kachel zorgt voor extra sfeer. Aansluitend de grote keuken mét superhandige bergruimte. Heb je trouwens die riante veranda/serre gespot?
Verder is er nog een wasplaats, gastentoilet en een technische ruimte. Aan de andere kant van het huis zijn 3 gelijkvloerse slaapkamers en 2 badkamers. Niet nieuw, maar goed onderhouden. En…een badje nemen met zicht op je paarden. Of alpaca’s. Of schapen. Of een halve dierentuin. De weide is alleszins groot genoeg.
Boven werden 2 erg grote kamers ingericht, en is er bijkomend nog een bergzolder.
Nog wat éxtra ruimte nodig? Check dat bijgebouw! Wat vroeger ingericht werd als garage, werd later omgevormd werd tot een kantoor. Een supertoffe ruimte voor euh…zo ongeveer alles. Opslag, het uitoefenen van je hobby of een combo wonen-werken.
Last but not least: er is een dubbele garage en 4 paardenboxen. Al je PK’s kan je dus veilig stallen.
De achterliggende weide (5000m²) is optioneel bij te huren.
Ter info: het is niet mogelijk om een bedrijfsactiviteit uit te voeren in het bijgebouw.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Just Wonen