Benedenwoning verhuurd in Ravels

Verhuurd Ravels Grote Baan 149 01
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Of ‘ie nieuw is, dit gelijkvloerse appartement? Nee, maar hij werd enkele jaren geleden wel in een nieuw jasje gestopt, waardoor je er zo in kan. Nog effe wat gezellige planten op je terras, en je zit fijn te wonen, toch?

Indeling:
Een appartement met een handige binnenkomer; een ruime inkomhal met voldoende ruimte voor je jassen, schoenen en andere rommeltjes. De kast staat er al, dus je kan zo aan de slag. Hier is ook toegang naar een apart (gasten)toilet.

Aansluitend zien we de keuken, die dan weer naadloos doorloopt naar de woonkamer. Licht, luchtig en verrassend ruim! De keuken is voorzien van alle nodige snufjes.

Verder zien we een gang, die toegang geeft naar alle andere kamers: 2 slaapkamers, een badkamer (met ook aansluitingen voor de wasmachine) een ruime bergplaats, en een 2de bergplaats met toegang naar het terras. Ideaal dus voor je containers of fietsen.

De ... buitenruimte kan wat liefde gebruiken, maar dan is het straks ook helemaal je ding.
Je kan 1 auto parkeren op het terrein.

By the way, er zijn géén gemeenschappelijke kosten!
Lees meer Verberg