Benedenwoning verhuurd in Oud-Turnhout

Verhuurd Oud-Turnhout Steenweg op Ravels 50 0-1
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Waarom wij zo’n fan van zijn van dit gelijkvloerse stulpje? Heb je even…? Gelegen in een erg gezellige residentie met een tijdloze afwerking, 3 slaapkamers, een fijne tuin én een centrale ligging. En als bonus kan je er écht zo in, want gordijnen en verlichting werden al voor jou voorzien. Een toppertje, toch?

Indeling:
We vallen met de deur in huis, en stappen meteen de woonkamer in. Een fijne, open lay-out zorgt voor extra lichtinval en een gezellige sfeer. De open keuken werd voorzien van alle snufjes, met aansluitend een handige berging. Hier vinden we ook de aansluitingen voor wassen en drogen.

Slapen doe je aan de achterkant, in 1 van de maar liefst 3 (!) slaapkamers. De 2 achterste slaapkamers geven je ook toegang naar de tuin.

De badkamer is clean en onderhoudsvriendelijk. Hier is een dubbele wastafel en een grote inloopdouche. Het toilet is dan weer apart.

En dan die ... tuin…! Niet alleen is ‘ie heerlijk zuid-gericht, maar hij is ook toegankelijk via een zijpoortje én de garage. Dus fietsen en vuilnisbakken kan je kwijt op eigen terrein. By the way; heb je nog wat extra rommeltjes die je liever niet in het appartement kwijt wil? Lucky you, want de garage is verrassend groot, dus de auto én wat extra spullen vinden hier hun plekje wel.

Maandelijkse lasten: 25 EUR.
Lees meer Verberg