Appartement verhuurd in Weelde

Verhuurd Weelde Sint-Jansstraat 8
Een appartement op deze locatie? Jep! Je woont in een rustige woonwijk, op wandelafstand van de dorpskern. En… geen gedoe met gemeenschappelijke delen en servicekosten, want je beschikt over je eigen ingang. De eigenaars hebben trouwens het appartement een aantal jaren geleden in een nieuw jasje gestopt, dus je kan er zo in.
Indeling:
Handig, zo’n eigen inkomhal. Je kan je jassen en schoenen kwijt, en stapt zo de woonkamer in. Check de lichtinval dankzij die grote ramen aan de voorzijde! Aansluitend is de open keuken, voorzien van alle nodige snufjes. Naast de keuken is nog een kleine voorraadruimte.
Verder is er een grote slaapkamer, met de badkamer aansluitend. Hier kan je ook je wasmachine en droger netjes kwijt onder het blad van het badkamermeubel. Het toilet is apart.
Achteraan is een 2de, kleinere slaapkamer. Een bed past er net in, maar ook superhandig als kantoor, inloopkast of hobbyruimte. Via deze kamer heb je toegang naar je grote tuin. Fietsen kan je kwijt in het tuinhuis. Je schoonmoeder ook.
In de kelder is er nog ... een grote opslagruimte, dus ook daar kan je nog wat rommeltjes kwijt.
Geen gemeenschappelijke kosten.

Lees meer Verberg