Appartement verhuurd in Weelde

Verhuurd Weelde Sint-Jansstraat 8 01
Een appartement op deze locatie? Jep! Je woont in een woonwijk, op wandelafstand van de dorpskern. Superrustig wonen dus.
Je hebt trouwens ook geen gedoe met een heleboel buren, want er zijn maar 3 appartementen in het gebouw. Dus rust... Dubbelcheck!
Indeling:
Wat een woonkamer! Niet alleen kan je genieten van heerlijk veel lichtinval, maar check ook het hoge plafond! Een luchtige sfeer met een cosy uitstraling. Aansluitend is de ook weer – wathadjegedacht – ruime keuken, voorzien van alle snufjes en een handige voorraadkast. De keuken geeft trouwens toegang naar het gigantische balkon.
Aan de achterzijde van het gebouw vinden we 2 slaapkamers, een badkamer (met bad én douche) en een apart toilet. Aan de voorzijde – naast de woonkamer – is nog een 3de kamer. Momenteel doet deze dienst als inloopkast en bergruimte, maar ook als slaapkamer kan ‘ie prima gebruikt worden.
Er is tenslotte een riante kelderberging, dus die rommeltjes vinden hun plekje wel.
Een garage is niet aanwezig, maar is voldoende parkeergelegenheid voor 2 ... auto’s op eigen terrein. Verder heb je een eigen berging voor fietsen en vuilnisbakken.
Geen gemeenschappelijke kosten.

Lees meer Verberg