U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

2300 Turnhout

Omschrijving

YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Licht, luchtig en laag in energieverbruik. Staat er nog meer op je verlanglijstje?
Dit stulpje is niet nieuw, maar met een goeie lik verf, een beetje creativiteit en een paar toffe meubels kom je al een heel eind, toch?

Graag wat gratis inspiratie? Het naastgelegen appartement is toevallig ook te huur. Dit is éxact hetzelfde appartement, en check hoe gezellig dit stulpje is!

Indeling:
Verrassend groot toch, die woonkamer? Graag wat vrienden over de vloer op een vrijdagavond? No problemo: er is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een flinke tafel. Aansluitend is de keuken – basis, maar netjes – met een handige bergplaats.

De badkamer is ook basic, maar alles wat je nodig hebt, is aanwezig. De wastafel wordt nog vervangen door een nieuw exemplaar met ladekast. Verder is er een bad (met geïntegreerde douche) en een toilet. Aansluitend is nog een kleine wasplaats.

Slapen doe je aan de achterzijde, in een grote en kleine slaapkamer. De grote slaapkamer geeft trouwens toegang naar het balkon. Niet groot, maar wel met veel privacy.

Er is een garage voor 1 auto.

Een lift is niet aanwezig in het gebouw, maar hé…da’s dan gratis cardio!
Géén gemeenschappelijke kosten.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Just Wonen