Appartement verhuurd in Turnhout

Verhuurd Turnhout Duifhuisstraat 16 3
Een degelijk, ruim appartement op een fijne locatie: meer moet dat soms niet zijn. Niet spiksplinternieuw, maar degelijk afgewerkt en netjes onderhouden. En dat alles aan een (h)eerlijke huurprijs! Check ook de supertoffe art deco-features in het gebouw!
Indeling:
Meteen een handige troef bij het binnenlopen van het appartement: een grote kastenwand in de inkomhal. Handig voor jassen, schoenen en andere zaken waar je meestal over struikelt in de gang.
Aan de voorzijde zit de woonkamer: verrassend groot en heerlijk licht. Deze geeft toegang naar het eerste (overdekte) balkon. Aansluitend zit de keuken. Niet nieuw, maar lekker ruim en netjes. De eigenaar zorgt nog voor een koelkast met vriezer en een magnetron. De spoelbak, fornuis en afzuigkap werden al voorzien. Verder is er een aansluiting aanwezig voor de vaatwasser.
De 3 slaapkamers vinden we aan de achterkant. Grote kamers, en telkens voorzien van rolluiken. De grootste slaapkamer geeft toegang naar het 2de balkon (met bergkast). Tenslotte is er nog de (vernieuwde) badkamer ... met bad, badkamermeubel en kastenwand. Die laatste verstopt je wasmachine. Handig toch? Er is een apart gastentoilet.
Een handige troef? Check die supergrote kelderberging! Deze is trouwens ook bereikbaar met de lift.
Gemeenschappelijke lasten: 35 EUR/maand.
Lees meer Verberg