Appartement verhuurd in Turnhout

Verhuurd Turnhout Tijl-en-Nelestraat 56 4
Een instapper met 2 slaapkamers én een garage in een betaalbare prijsklasse? SAY WHAT?! Oké, het gebouw is niet nieuw, maar de laatste jaren werden heel wat grondige renovaties gedaan. En ook het interieur werd gezellig gepimpt, waardoor je er zo in kan.

De buurt is trouwens ook een voltreffer. Op wandelafstand van het bruisende stadscentrum, maar vooral heerlijk rustig in je eigen straat. Geen rij appartementsgebouwen aan de overkant, maar een schooltje en een groen plein. Dus wanneer jij thuis komt, geniet je van de rust en privacy op je balkon.

Indeling:
Zalig toch, zo’n grote inkomhal? Niet alleen voelt het lekker ruim aan, maar ook erg handig voor jassen, schoenen of andere spulletjes. Aan de voorzijde is de woonkamer (check de lichtinval!) met aansluitend de keuken.

Liever een open keuken, zeg je? Tuurlijk is dat hip en trendy, maar wist je dat een aparte keuken ook heel wat voordelen heeft? Geen gedoe met lawaai of geur in de woonkamer tijdens het koken. Of graag effe de afwas laten staan? No problemo: deur toe, en de ... rommel is weg. (Of zo lijkt het dan toch).

Achteraan zijn 2 ruime slaapkamers mét rolluiken. Verder is er een deels vernieuwde badkamer met inloopdouche, wastafel met kasten en een toilet. Er is nog een kleine bergruimte aanwezig. Hier vinden we de aansluitingen voor wassen en drogen.

Aan de voorzijde bevindt zich het balkon. Aan de achterzijde is ’t meestal rustiger, zeg je? Klopt, maar niet bij dit appartement. Je wordt niet omringd door andere appartementen, dus de buren eten de spaghetti niet uit je bord. Bonus!

Verder beschik je nog over een aparte buitenberging en een ruime garage. Graag je spulletjes voor de garage zetten in plaats van erin? No problemo, het terrein is volledig afgesloten met een automatische toegangspoort.

Een lift is niet aanwezig, maar dat houdt de beentjes jong.
Lees meer Verberg