Appartement verhuurd in Turnhout

Verhuurd Turnhout Klinkstraat 30 10
Starters, zet je schrap! Dit appartement is sowieso al een ideaal stekje om Hotel Mama in te ruilen, maarrr…het wordt ook nog een gemeubeld aangeboden! Jawel, je moet enkel je ondergoed in de lade leggen en je bent vertrokken.

Het appartement werd trouwens recent gerenoveerd, dus papa hoeft geen klusjes te doen. En ook mama is blij, want dit stulpje is lekker onderhoudsvriendelijk. (Wordt ’t trouwens geen tijd dat je dat zelf eens doet, mannekes?)

Indeling:
Je valt met de deur in huis, en stapt meteen de woonkamer in. Geen gedoe en ruimteverlies met allerlei hoekjes en gangetjes, maar een lichte, open lay-out. Dat wordt nog eens extra in de verf gezet door de grote ramen aan de achterzijde. De keuken werd voorzien van alle nodige snufjes. Verder is er naast de keuken nog een handige bergplaats.

De badkamer is een allemansvriend: voldoende ruim, onderhoudsvriendelijk en praktisch ingericht. Er is een bad met douchescherm, badkamermeubel en een toilet. Hier vinden we ook de aansluitingen voor wassen en drogen. De slaapkamer ... ligt tenslotte aan de achterzijde. Ook het bed blijft staan, maar de matras moet je zelf nog even voorzien.

Aansluitend bij de woonkamer is tenslotte nog een balkon. Voldoende groot om er een gezellig hoekje van te maken, maar klein genoeg om niet wekelijks wéér die 15 vrienden over de vloer te krijgen die zo jaloers zijn op je cosy stekje.

Een garage is niet aanwezig, maar er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.
Lees meer Verberg