Appartement te huur | in afhandeling in Ravels

Huurprijs: € 850 Ravels Eigenaarsstraat 20
Een appartement zoals we ‘m niet vaak zien:
- Gelegen in een erg rustige straat aan de rand van ‘t bos
- Gelijkvloers stulpje met een oppervlakte van 104m²
- Een rustige residentie met slechts 3 appartementen

Maar misschien 1 van de grootste troeven? Je beschikt over je eigen achterdeur, dus je hoeft geen gebruik te maken van de gemeenschappelijke delen. Er zijn géén gemeenschappelijke kosten. Een buitenkansje dus!

Indeling:
Geen fan van een woonkamer aan de voorzijde, zeg je? Dat snappen we, maarrrr in dit geval hoef je hier niet van wakker te liggen. Niet enkel is het appartement gelegen in een erg rustige straat, maar er is ook een gezellige voortuin. Je kan ’n keer zwaaien naar de postbode, maar verder heb je wel een groen zicht.

Aansluitend vinden we de keuken. Niet nieuw, maar steeds heel netjes onderhouden en voorzien van een koelkast, keramisch fornuis, afzuigkap en een vaatwasser. Verder is een grote berging met aansluitingen voor wassen en drogen, en is er nog een aparte bergkast.

Aan de achterzijde van ... het appartement bevinden zich 2 slaapkamers. Je slaapt als een roos, want er zijn rolluiken aanwezig. Verder zien we ook de badkamer. Jep, deze heeft misschien enkele jaartjes op de teller, maar de duurzame afwerking en het prima onderhoud zorgt ervoor dat ‘ie echt nog wel een rondje mee kan. Hier vinden we een dubbele wastafel en douche.

Buiten beschik je over je eigen, grote terras mét zicht op een gezellige achtertuin. En lucky you…je kan genieten van de (tot in de puntjes onderhouden) tuin, maar groene vingers zijn niet nodig. De eigenaars nemen dat met plezier voor hun rekening.

De auto zet je droog in je eigen garage.
Lees meer Verberg