Appartement verhuurd in Ravels

Verhuurd Ravels Boomgaardstraat 40 A3
Huis te groot en klaar voor een nieuwe start? Geen gedoe meer met die ruime tuin, maar nog wel op zoek naar een plekje om gezellig buiten te zitten? Of net klaar om op eigen benen te staan, en staat “onderhoudsvriendelijk” en “trendy” hoog op je checklist?

Dan hebben wij ‘m! Dit recente appartement werd tot in de puntjes afgewerkt, en voorzien van alle nodige snufjes en comfort. En die rustige ligging al gespot?!

Indeling:
De inkomhal is lekker praktisch: erg ruim, gemakkelijk toegankelijk en met een apart toilet.

Verder zijn er 2 slaapkamers, met ernaast de badkamer. Heerlijk onderhoudsvriendelijk, en voorzien van een grote inloopdouche en badkamermeubel.

De woonruimtes zitten aan de achterzijde, met aansluitend een groot zuidwestgericht balkon. In de keuken vinden we alle nodige snufjes terug. En er werd gekozen voor lichte materialen, dus neutraal en lekker luchtig. Aansluitend is tenslotte nog een handige, grote bergplaats met voorzieningen voor wassen en drogen.

De fietsen, vuilnisbakken en andere rommeltjes kan ... je kwijt in je eigen buitenberging. Verder beschik je over 1 autostaanplaats.

Gemeenschappelijke kosten: 35 EUR/maand.
Lees meer Verberg