Appartement verhuurd in Ravels

Verhuurd Ravels Weeldestraat 135 01
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Waarom dit 1 van onze favoriete stulpjes is, vraag je? Heb je even? Wat dacht je van de praktische indeling en duurzame afwerking? Of de centrale ligging, letterlijk naast de bakker? En heb je die tuin gespot? Onderhoudsvriendelijk ingericht, en meteen ook je eigen ingang via de achterzijde.

Indeling:
Via de aparte inkomhal – met vestiaire en vernieuwd gastentoilet – stappen we in de leefruimte. Een open lay-out waar wonen, koken en eten samenkomen. Gezellig en onderhoudsvriendelijk! De vernieuwde keuken werd trouwens voorzien van alle nodige snufjes. Verder is er om de hoek nog een compacte, maar handige bergruimte.

In een appartement heb je altijd (berg)ruimte te weinig, zeg je? Mis! Want check de extra, grote berging bij de hal. Ideaal voor de voorraad en andere rommeltjes. Verder vind je de badkamer, ook in een nieuw jasje gestopt in 2018. Deze werd voorzien van een inloopdouche, ... meubel en aansluiting wasmachine.

Slapen doe je achteraan, in de 2 ruime slaapkamers. De ene kamer geeft trouwens toegang naar de tuin, die in 2018 ook volledig onder handen werd genomen. Gezellig plekje, toch? Via de tuin kan je naar de garage.

Servicekosten: 50 EUR/maand.
Lees meer Verberg