Appartement verhuurd in Ravels

Verhuurd Ravels Grote Baan 172 1
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Niet teveel franjes, maar een goede basis door gebruik van neutrale materialen en een stipt onderhoud. Meer moet dat soms niet zijn toch? En dat alles aan een (h)eerlijke huurprijs!

Indeling:
Best verrassend, die grote woonkamer, toch? De open keuken zorgt voor een luchtige sfeer, en is voorzien van koelkast, spoelbak, koken op gas, afzuigkap en een magnetron. Verder is er aansluitend nog een handige bergplaats.

Achteraan in het appartement werden 2 slaapkamers voorzien, waarvan de kleinste toegang geeft naar het terras. Een beschut plekje met een groen zicht op de gemeenschappelijke tuin. Het voordeel van zo’n gemeenschappelijke tuin, vraag je? Gratis groen! Je hebt geen groene vingers nodig, want het onderhoud wordt voor jou gedaan.

De badkamer is basic, maar netjes. Hier is een douche, badkamermeubel en een toilet. Ook vind je hier de aansluitingen voor de wasmachine. Tenslotte ... is er nog een apart gastentoilet aanwezig.

Je kan de auto kwijt in je garage achter het gebouw.

Servicekosten: 30 EUR/maand.
Lees meer Verberg