Appartement verhuurd in Ravels

Verhuurd Ravels Grote Baan 166 1-3
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Op zoek naar nét dat tikje meer? Op het eerste zicht een fijn, standaard 2-slaapkamerappartement, maar toch weer nét iets beter uitgerust: een groot overdekt terras, ruime bewoonbare oppervlakte van 111m², hoogwaardig afgewerkte keuken en een automatische garagepoort (want stiekem zijn we toch nét te lui om uit de wagen te stappen voor het openen van de garage).

Indeling:
Gezellige woonkamer met open keuken, voorzien van alle nodige snufjes: combi-oven, inductiefornuis, afzuigkap, koelkast, spoelbak en vaatwasser. Aan licht geen gebrek dankzij de vele ramen. Naast de keuken merken we nog een handige berging met aansluiting voor wassen en drogen.

Er zijn 2 slaapkamers aanwezig die ook weer nét iets groter zijn dan het gemiddelde formaat. De badkamer werd voorzien van bad met geïntegreerde douche en badkamermeubel met 2 kolomkasten. Er is tenslotte een apart toilet aanwezig.

Het ... overdekte terras – toegankelijk via 2 schuiframen – biedt een verrassend groen zicht. Nétjes, toch?

De garage is omvat in de huurprijs.
Maandelijkse lasten: 40 EUR.
Lees meer Verberg