Appartement verhuurd in Ravels

Verhuurd Ravels Grote Baan 71 6
YEESSS! Een appartement uit de “boekskes”. Veel nieuwer dan dit wordt ‘t niet én het is volledig instapklaar: voorzien van een likje verf, verlichting en jaloezieën/raamdeco. Oké, het is niet het grootste appartement, maar de schoonmaak is dan weer wel gebeurd op een uurtje. Ook de kosten voor energie zijn goedk…euh…niet zo duur als bij de grotere of oudere woningen.
Indeling:
Open lay-out met woonkamer en keuken. Deze laatste is voorzien van een combi-oven, koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap en spoelbak. Verder is er lekker veel lichtinval en een eerste balkon aan de voorzijde.
De slaapkamer is aan de achterzijde, die meteen dan toegang geeft naar dé grote troef: een groot balkon met heerlijk zicht op ’t groen! De badkamer sluit ook aan bij de slaapkamer, en is voorzien van douche, badkamermeubel, toilet en aansluiting van de wasmachine.
Boven het appartement is nog een zolder, dus de plastieken kerstboom heeft ook een plekje.
Er is een carport voorzien voor dit appartement. Een leuk weetje: je kan nog een ... extra carport bijhuren! De fiets kan je kwijt in de gemeenschappelijke fietsenberging.
Gemeenschappelijke kosten: 35 EUR/maand.
Lees meer Verberg