Appartement verhuurd in Oud-Turnhout

Verhuurd Oud-Turnhout Heieinde 13 2
Wat op ’t eerste zicht een vrijstaande villa lijkt, zijn in werkelijkheid 2 fantastische appartementen. Tijd om afscheid te nemen van dat grote huis, maar nog niet klaar voor een écht appartement? Dit appartement is de ideale combo van een huis en appartement:
- klein gebouw met elk z’n eigen ingang
- erg luxueuze afwerking
- fantastische ligging tussen de weilanden
- énorme bergruimte
Het lijken dus eerder een compact huisje, maar dan zonder dat gedoe met die grote tuin, onderhoud en hoog energieverbruik. Je koffers al gepakt?
Indeling:
Het duplexappartement kom je binnen via de zijkant, waarbij je meteen je jas en schoenen kwijt kan in de bergruimte/garderobe.
Op de 1ste verdieping vinden we een erg ruime woonkamer, met aansluitend de open keuken. Deze is voorzien van een koelkast, fornuis, oven en afzuigkap. Je vaatwasser is zo geïnstalleerd, want de aansluitingen hiervoor zijn aanwezig. Trouwens al gezien dat deze kamers een fantastisch zicht bieden op de omliggende weilanden? Vanop het zuidgerichte balkon kan je zwaaien ... naar de paarden van de buren.
Verder vinden we op deze verdieping nog een wasplaats, apart toilet en een bureauhoekje.
Op de 2de verdieping werden 2 slaapkamers voorzien, en een badkamer met badkamermeubel, toilet en inloopdouche. Die hoge plafonds en houten balken trouwens gespot?
En als dat nog niet voldoende is, heb je nog een énorme buitenberging. Je auto zet je op je eigen oprit naast je eigen voordeur.
Geen gemeenschappelijke lasten!
Lees meer Verberg