Appartement verhuurd in Oud-Turnhout

Verhuurd Oud-Turnhout Sint-Bavoplein 11 5
Wat een transformatie! Dit gebouw werd recent vollédig gerenoveerd, dus moet niet onderdoen voor z’n jongere broertjes. Er werd gebruik gemaakt van tijdloze en duurzame materialen, dus een absolute allemansvriend.
De gevel wordt nog volledig vernieuwd, zodat deze straks ook helemaal matcht met de binnenkant.
Indeling:
Het fijne aan dit appartement? Geen gedoe met gemeenschappelijke delen, want je beschikt over je eigen voordeur. Je valt meteen met de deur in huis, en stapt de verrassend ruime woonkamer in. Verder vind je aansluitend de keuken, met alle nodige snufjes én zelfs nog voldoende ruimte om een gezellig ontbijthoekje te maken.
Verder heb je een gang die toegang geeft naar een handige bergkast, 2 slaapkamers en een badkamer. Deze laatste werd voorzien van een bad (met geïntegreerde douche), dubbele wastafel, toilet en aansluitingen voor de wasmachine.
Er is geen tuin aan de achterzijde, maar voor de deur is nog heel wat plaats. Verder beschik je over een grote garage, die door de vorige bewoners ook (deels) werd ... gebruikt als overdekt terras. Oké, het is niet standaard, maar dat hoeft ook niet altijd, toch?
Geen gemeenschappelijke kosten!
Lees meer Verberg