Woning met optie - reservatie in Poppel

Vraagprijs: € 320 000 Poppel Tilburgseweg 128
“Betaalbaar” en “instapper” is geen gemakkelijke combo zeg je? Jep, dat kennen we. En al zeker niet in de buurt van de grens, want dat is vaak the place to be. Maaarrrr zet je schrap, want dit schattige stulpje kan wel eens je ding zijn.

Geen nieuwbouw, maar gezellig gerenoveerd en dus écht instapklaar. En jawel, een EPC-label C, een asbestveilig certificaat én de elektra werd goedgekeurd, dus je hebt géén verplichte kosten. Alles mag, maar niks moet. En zo hebben we ’t graag.

Indeling:
Een goeie binnenkomer, zo’n inkomhal. Geen balzaal, maar wel méér dan voldoende ruim om je jassen en schoenen een plekje te geven. Verder stappen we de keuken in. Deze werd een aantal jaren geleden in een nieuw jasje gestopt, dus ze kan zeker nog een rondje mee. Alle snufjes zijn aanwezig, en extra rommeltjes/voorraad kan je kwijt in de handige kelderberging.
Aansluitend komen we in de woonkamer, met z’n gezellige features. Of had je die sfeervolle houten balken en cosy houthaard nog niet gespot?

Helemaal achteraan bij de woning vinden ... we nog een aparte toilet en een ruime wasplaats, die ook toegang geeft naar de tuin. Zullen we meteen een rondje lopen in de tuin? Want ook die werd recent voor jou hélemaal instapklaar ingericht. Het motto van de eigenaars? Clean, onderhoudsvriendelijk en gezellig. En da’s goed gelukt, toch? De BBQ aan en gaan.

Verder staat er nog een schuur – dak werd recent vernieuwd – en een handige overkapping. Gezellig om te vertoeven, maar ook ideaal om je kinderen de was te laten ophangen. Just saying.

Als we binnen onze wandeling verderzetten, vinden we op de 1ste verdieping 3 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde werd momenteel ingericht als riante inloopkast, met aansluitend de badkamer. Ook deze werd een aantal jaren geleden vernieuwd, en werd voorzien van een bad én douche, dubbele wastafel en een toilet.

De (originele) gigantische slaapkamer aan de voorzijde werd wat kleiner gemaakt, waardoor er een aparte doorgang kwam voor een trap naar de 2de verdieping. En da’s meteen ook een handige kamer voor een kantoortje of als extra bergruimte.

Ook de 2de verdieping werd volledig afgewerkt, en is dus een heerlijke 4de slaapkamer. Of eindelijk die hippe (wo)mancave?

Een garage is niet voorzien, maar je parkeert momenteel gemakkelijk 2 auto’s voor de deur. Er is een poort naar de tuin, dus handig voor fietsen en vuilnisbakken.
Lees meer Verberg